Saturday, October 24, 2015

En gennemgang af Grøn Kaffe - Fordele og krav

Kaffe er ikke, hvad det plejer at være længere. Et stykke tid siden, ville ingen have troet at forbruge grøn kaffe. Bønner blev stegt før han bliver egnet til konsum. Men i dag, flere og flere mennesker er klar over de fordele af grøn kaffe. Grønne kaffebønner ekstrakt er en af ​​de mest populære vægttab kosttilskud, godkendt af Dr. Oze og andre kendte navne i fitness branchen. Der er også grøn kaffe fås i butikker, skal du være villig til at forberede denne drik derhjemme i stedet for at tage et supplement.
Hvis du ønsker at vide mere om dette produkt, alt hvad du skal gøre er at søge efter nogle online anmeldelser. Der er mange mennesker villige til at dele deres meninger efter at have prøvet dette vægttab afhjælpe. Som en kendsgerning, hvis du kender en lille smule om kaffe, bør du være opmærksom på sit høje antioxidanter indhold og dets farmakologisk aktive forbindelser, koffein og chlorogensyre.

I ristning anvendes det meste af chlorogensyre ødelagt. Dette er grunden til traditionelle sort kaffe som vi kender det hjælper ikke folk kaste deres ekstra kilo. Du kan drikke ti kop kaffe om dagen og aldrig miste en pund, så ikke engang tænke på at prøve det.
Grønne kaffebønner har stadig deres fulde indhold chlorogensyre, så de er mere egnet til vægttab formål. I virkeligheden, ifølge nogle anmeldelser, smagen af ​​denne drik er helt anderledes end den, vi har været så vant til. Også mange andre former for gode slankepiller er populære.

Med hensyn til den videnskabelige dokumentation for disse påstande, er der flere undersøgelser udført på mennesker. Disse undersøgelser antyder virkningsmekanismen af ​​grøn kaffeekstrakt er reduceret absorption af kulhydrater fra fordøjelseskanalen. Dette fører til en sænkning af blodsukkerniveauet, samtidig forhindrer mod insulin spikes. Det betyder denne ekstrakt kan have en positiv indvirkning på mennesker, der lider af diabetes eller fedme. De bør dog altid søge læge, før du tager eventuelle tillæg eller foretage nogen vigtig ændring i deres kost.Ifølge nogle anmeldelser andre undersøgelser viste evne chlorogensyre forbedre kolesterol og trigliceride niveauer. Imidlertid blev disse undersøgelser udført på rotter, så der er ikke nogen beviser mennesker kommer til at nyde godt af de samme virkninger. Selv om disse undersøgelser ikke er 100% relevant, er der mange andre, som kan betragtes som troværdigt. Disse undersøgelser blev organiseret efter den rette videnskabelige metode, randomiseret, dobbeltblind og placebokontrolleret. En af disse undersøgelser blev udført på overvægtige emner og gik på i næsten tre måneder. Ingen af ​​de emner modtaget instrukser til at udøve eller følge en bestemt diæt, bortset deres regelmæssige én. Resultaterne var positive, de grønne kaffebønner ekstrakt gruppe miste omkring 11.9 pounds i gennemsnit. Kontrolgruppen kun tabt et gennemsnit på 3,7 pounds. Derudover kropsfedtprocenten faldt i den grønne kaffeekstrakt gruppe.

Selv om det er rigtigt, at nogle af disse undersøgelser blev sponsoreret af virksomheder, der solgte denne ekstrakt eller kosttilskud baseret på det, kan de være tillid som enhver anden undersøgelse tilrettelagt i overensstemmelse med praksis principper og regler gode.

Hvis du har prøvet alt andet og mislykkedes i at miste de ekstra pounds, kan du give dette middel en chance. Men informere dig selv, før du gør det. Læs nogle anmeldelser for at forstå præcis den virkningsmekanisme fordele og ulemper ved dette stof. Derudover fortæller lægen om din hensigt at forsøge denne løsning, især hvis du lider af kroniske lidelser, der kræver medicin og regelmæssige medicinske kontroller. Det er farligt at tage noget din læge ikke kender til, fordi der er mulige interaktioner mellem forskellige stoffer og naturlige ekstrakter, så du kan gøre mere skade end gavn ved at tage sådanne produkter. Hvis lægen siger, at du kan gøre det, gå videre og prøve denne drik eller tillæg for et stykke tid og se, om du får nogen resultater. Hvis du formår at tabe sig, er det kommer til at være starten på et nyt liv for dig. Pas på, selv om, bør du gøre overgangen til en sund og aktiv livsstil, som det er nøglen til en god livskvalitet, selv i dine ældre år.

No comments:

Post a Comment