Saturday, September 5, 2015

Mad og Depression, Can Mad gøre dig deprimeret ?


Har du nogensinde følt deprimeret, humørsyg, flade, irritabel og konstant mangler energi, men har ingen idé om hvorfor ?? Der er en god chance for, at det kunne være din kost! Hvis du ikke kan lokalisere og identificere eventuelle andre eksterne faktorer, der kan være medvirkende til dit humør, så lad os tage et hurtigt kig på den mad, du spiser!

OK, så lad os bare holde dette virkelig simpelt .. Har du jævnligt spiser en masse fødevarer såsom Pizza, burgere, Cupcakes, hvidt brød, hvid pasta, fedtet fedtet tage væk fødevarer eller fede udskæringer af kød? Hvis du svarede ja, så skal du holde læsning! Hvis du svarede nej, holde læsning alligevel, du kan lære noget nyt!

Så hvordan gør maden faktisk påvirke vores humør og bidrage til depression? I en nøddeskal, alle de fødevarer, vi spiser drastisk påvirke vores hjernens "humør kemikalier". Med andre ord, de foretager vores hormoner, neurotransmittere, metabolisme og som et resultat vores humør, følelser, koncentration, fokus og energi niveauer er ændret og gennemført.

Men vent! Der er gode nyheder! Hvis du har lyst din kost kunne gøre med en smule af en ren op med, og du ønsker at være i en meget gladere stemning på daglig basis, så læs videre! Vi er næsten færdig, og jeg har tænkt mig at efterlade dig med nogle meget enkel og let at følge tips til at kickstarte din nye sund kost!

Næste gang du er i supermarkedet, jeg vil have dig at gå efter to af hver af følgende typer fødevarer: gode kulhydrater: fuldkornsbrød, brune ris, hele korn pasta, søde kartofler
• frugter: Æbler, bananer, appelsiner, bær
• Grøntsager: Broccoli, spinat, svampe, tomater, ærter, grønne bønner, grønkål
• LEAN udskæringer af kød / Protein: Kylling, bøf, lam, kalkun, ikke-voldsramte fisk (tun, laks, osv), æg
• DAIRY + gode fedtstoffer: letmælk, fedtfattig Natural græsk yoghurt, nødder
• SWEET / TREAT FOODS: chokoladebarer, cookies, slik, chips mv

Når du har plukket ud to fødevarer fra hver af disse kategorier , det er alt den mad, du har brug for! Du kan skifte dem rundt hver uge for nogle sort , og hvis du kan tænke på andre sunde fødevarer , der falder i disse kategorier , som du foretrækker så gå efter at så godt ! Hvis du undrer dig over om den sidste kategori , nej det er ikke en fejl, fordi tro det eller ej , du kan have en lille mængde af slik eller behandle mad hver eneste dag , lige så længe portionsstørrelse er meget lille! Så nu har du en stærk forståelse af, hvordan din kost kan have en enorm effekt på dit humør og bidrage til depression ! Der er naturligvis mange andre livsstilsfaktorer , der kan være bidragydere, men at vedtage en sund kost er en af ​​de nemmeste steder at starte lave forbedringer lige væk!

Jeg håber virkelig, denne artikel har været en hjælpsom og nyttig læsning for dig og husk , hver glad sundt sind gør verden til et meget bedre sted!

No comments:

Post a Comment