Thursday, September 10, 2015

Sådan Find tid til motion

Jonglerer arbejde, børn, mig-tid og kører ærinder alle på én dag kan blive en skræmmende opgave. Dette efterlader nogle gange dig følelsen udmattet og stresset. Du kender en fantastisk måde at bekæmpe denne stress? Udøver! Få din krop op, ud og flytte er den perfekte måde for dig at de-stress og slappe af.

Ja, ja arbejder ud lyde som en rigtig god idé ... hvis bare du havde tid, ikke? Tja, i mellem at være dine børn personlige taxa, der arbejder på kontoret og til sidst børste dit hår for første gang hele dagen kl 7, kan du finde måder til at passe i en lille øvelse løbet af din dag! Selv om det kan synes umuligt, er der flere forskellige måder din krop kan få fysisk aktivitet den har brug for, selv mens færdiggøre nogle af dine vigtige opgaver, du har fået til at få gjort.

Mens vi allerede har identificeret, at udøvelsen er godt for at lindre stress, regelmæssig træning tilbyder mange andre store fordele. Udøver hjælper dig med at opretholde eller nå dit mål vægt, få en bedre nattesøvn, og det giver dig det ekstra løft af energi du har brug for at få en masse gjort på en travl dag.

Hvis du ønsker at føle sig bedre om dit helbred, tilføjer regelmæssig fysisk aktivitet til din livsstil kan være lige hvad lægen beordrede! Nedenfor er otte tips til dig at snige i yderligere fysisk aktivitet i hele din dag, selv hvis du ofte føler "for travlt" for at finde tiden.8 tips til at få mere tid hver dag for arbejder ud

1. Drej din rejse tid til en træning: Uanset om du er på vej til at afhente børnene, eller ved nabolaget kaffebar stopper, så prøv at bytte ud af din bil for dine ben! Dreje din pendler ind i din egen lille træning kan være den første måde at snige i nogle ekstra motion under din dag.

2. Multitask: Må ikke føle sig skyldige over hopping på denne trædemølle! Mens walking på løbebåndet kan være lidt kedeligt, så prøv at bruge denne tid til at fange op på en god læser, eller udarbejde et værk email. Bare fordi du får noget motion, betyder ikke, du ikke kan være lidt produktiv så godt!

3. Få Familie Involveret: Tag dine børn med dig på en gåtur eller løbetur rundt i nabolaget. Fysisk aktivitet er godt for folk i alle aldre, og du kan slå hverdagen sammen tid til en træning!

4. Planlæg en Active date med din partner: din betydelige andre vil ikke se det komme, når du foreslå en venlig spil bowling, en cykel-tur eller volleyball i stedet for din klassiske middag og film dato nat. Dette er fantastisk måde at holde dit forhold spontan mens hemmeligt snige i nogle øvelse!

5. Tidsplan Ahead: Hvis du har tid tidligt om morgenen før arbejde, eller før børnene vågner op, prøve at bruge denne tid til at arbejde ud! Indstil en alarm og få din dag startede på højre fod med noget motion.

6. frokostpauser Ring for Fitness ikke Mad: I stedet for at tage din timelange frokostpause ved bordet, så prøv at bruge denne tid til at gå ad trappen eller slentre rundt om blokken. Du kan stadig spise i løbet af denne tid, men at få din krop bevæger sig i løbet af denne pause vil holde dig følelsen mere motiveret og energisk.

7. Glem elevatorer: Når som helst du finde dig selv ønsker at gå op gulve, skal du blot bruge trappen i stedet for at køre passivt i en elevator eller rulletrappe. Denne enkle swap vil få din krop bevæger sig i den rigtige retning.

8. Indarbejd Styrke-bygning ind i din rutine: Push-ups og sit-ups er let at gøre næsten overalt, når som helst, og det tager ikke lang tid at indse store fordele og opbygge styrke. Find måder at indarbejde styrke-building øvelser ind i din ugentlige rutine, og du vil bevare din muskelmasse og forbrænde flere kalorier.

Disse otte tips nævnt ovenfor, er fantastisk til at omdanne en stillesiddende livsstil ind i en fysisk aktiv og produktiv én! Og som altid, er det generelt en god idé at tale med din læge, hvis du starter en ny øvelse rutine efter at have været stillesiddende i lang tid. Nogle læger også give nyttige oplysninger om vægttab og motion.

Selvom vi alle har travlt liv fyldt med prioriteringer og opgaver, der er måder at finde de ekstra minutter for lidt træning. Disse øjeblikke af motion behøver ikke altid at være fyldt med gå dog. Når du har fået den tid, prøve at blande op din træning til at omfatte nogle lys styrketræning og fleksibilitet øvelser som yoga. Der er så mange måder at komme i en god træning, at du har masser af muligheder at vælge imellem. Og husk på, at selv tilføje et par minutters fysisk aktivitet ind i din travl dag kan gøre en reel forskel i dit helbred og velbefindende.

No comments:

Post a Comment