Thursday, October 1, 2015

Tips til sunde slankekure og vægttab


Som man siger: "Du er hvad du spiser!" Vægttabet og opretholde en sund vægt kan være svært, især hvis du ikke se, hvad du spiser. Hvis du spiser flere kalorier, end du forbrænder, du tager på i vægt. Og hvis du spiser færre kalorier, end du forbrænder, taber du vægt.Oftere end ikke, gør vi tabe meget vanskeligere, end den har brug for at være sammen med ekstreme usunde livsstilsvalg, der underminerer vores slankekure indsats og følelsesmæssige spisevaner, der afskrækker os selv før vi går i gang.

Men der er en bedre måde! Du kan tabe sig uden at føle elendigt. Ved at gøre smart valg hver dag, kan du udvikle nye spisevaner og præferencer, der vil efterlade dig følelsen tilfreds og reducere din vægt.

7 nemme ting du kan gøre for at hjælpe dig med at tabe.

1. Eliminer junk fødevarer i din kost

Undgå eller minimere dit indtag af sukker og stivelse, og erstatte dem med fødevarer rige på protein og sunde fedtstoffer. Eksempler på junk fødevarer er burgere, pommes frites, cookies, donuts, pizza, og så videre.

2. Undgå sodavand

Sodavand bør undgås så meget som muligt. Som et alternativ, drikker flavored vand eller usødet iste.

3. Fokus på frisk frugt og grøntsager

Den høje vand og fiber indhold i de fleste friske frugter og grøntsager gør dem svære at spise for meget. Du vil føle fuld længe før du har overdrevet det på kalorier. For eksempel kan du spise en skål med blandede grøntsager med en lav eller ingen kalorieindhold salatdressing.

4. Drik mere vand

Regel af tommelfingeren, drikke mindst otte glas rent drikkevand per dag. Et glas vand et par minutter før dine måltider gør du føler fyldigere hurtigere og vil hjælpe dig med at spise mindre.

5. Anerkend dine følelsesmæssige spise mønstre, og holde styr på dem, kan hjælpe dig med at tabe nemt:

• Hvis du spiser, når du er stresset, finde sundere måder at berolige dig selv. Prøv motion, yoga, meditation, eller iblødsætning i et varmt bad. Fysisk aktivitet har vist sig at være bedst i at håndtere stress og vægttab. Etablering af en øvelse plan kan være meget gavnligt, når de forsøger at tabe sig.

• Hvis du spiser, når du føler dig lav på energi, Prøv at gå rundt om blokken, lytte til energigivende musik, eller tage en kort lur.

• Hvis du spiser, når du er ensom eller keder sig, nå ud til andre i stedet for at nå til køleskabet. Det er bedst at søge selskab med mennesker, der gør du føler dig godt. Eller gå ud i offentligheden (til bibliotek, indkøbscenter eller park-overalt, hvor der er mennesker).

6. Fordel dine måltider

Spis flere små bidder af måltider, snarere end 3 store måltider. Generelt anbefales det, at du har dine 3 store måltider og 2 snacks i mellem dine måltider (medio morgen og eftermiddagen).

7. Øvelse

For mange, kan dette være den mest vanskelige skridt at følge. Det er tilrådeligt, at du i det mindste starte langsomt, og derefter hæve dit tempo med tiden. Afhængigt af dine indstillinger, kan du finde walking meget lettere, mens nogen kan finde det lettere at deltage i gymnastiksalen. Uanset hvilken metode suiter dig, det vigtigste er at komme i gang og få din puls op.

Vægttabet er til gavn for den generelle sundhed og velvære. Opnåelse din ideelle vægt ikke kun gør du ser godt, at miste overskydende pounds giver lindring for kroppens led og øger energi.

No comments:

Post a Comment