Wednesday, October 21, 2015

Kinesisk slankende te: Leaf Teas Versus Naturlægemidler tisanesDrikke "kinesiske slankende te" til vægttab formål er blevet yderst populær blandt Dieters. Det store spørgsmål fra te elskere er faktisk, om du bør gå til blade te eller naturlægemidler tisanes.

Hvad er kinesisk slankende te?

De fleste mennesker tror, ​​at slankende te henviser til enhver form for infunderes spiritus, der kan trimme kroppen og hjælpe dig med at tabe sig. Før vi taler om slankende te lad os få den terminologi højre. Når det kommer til slankning te folk oftest henviser til »urtete 'eller' tisanes«. De er ofte blandet med forskellige urter såsom Enna og ginseng. Faktisk er disse te er ikke "sande te", hvilket betyder at de er lavet af andre end Camellia sinensis planter.

Rigtige kinesiske slankende te er lavet af te plante (Camellia sinensis), og er helt naturlige. Mange former for kinesisk te er effektive til at hjælpe dig med at kaste pounds, såsom grøn te, hvid te og oolong te. De indeholder ingen kalorier og et stof i dem kaldet "polyfenoler 'enzymer kan nedbryde fedt og sænke risikoen for fedme.

Er kinesisk slankende teblade så effektiv som urte slankende te?

Uanset om det er teblade eller urtete, har du sandsynligvis bekymrer sig mere om, hvorvidt det virkelig fungerer.

Watch out for urtete med urter såsom ginseng, hævder, at de ikke indeholder koffein. Ginseng har samme effekt som koffein. Det er som et nydelsesmiddel, der kan skubbe din krop til at være mere aktive i løbet af dagen, hvilket betyder, at du forbrænder flere kalorier. Du bør også blive advaret om naturlægemidler tisanes der omfatter senna, der forårsager en afførende og vanddrivende, hvilket betyder, at det stimulerer din krop til at urinere og flytte din tarm oftere og i større mængder. Dette kan føre til midlertidige vægttab, fordi din krop passerer mere væske, end det tager i. 

Naturlægemidler tisanes arbejder derfor i et roligt usund og uholdbar måde.Den gode nyhed er, at de kinesiske blade te kan være et godt alternativ. De er nul kalorieindhold drikkevarer, således ikke vil du indtagelse ekstra kalorier ved at drikke te. Hvis du drikker mere te i stedet for højt kalorieindhold drikkevarer, vil dine pounds blive kastet. Hertil kommer, et stof i te kaldet "polyfenoler 'enzymer bidrager meget for vægt miste. Det kan nedbryde fedt og sænke risikoen for fedme, både fordele stigende energiforbrug og faldende fedt absorption. Det er derfor, den naturlige kinesiske slankende te virkelig fungerer.

Bivirkninger af slankende te fra Kina

Hvis du vælger den blandede te at tabe sig, er der meget bivirkninger. De naturlige stimulanser i det kan forårsage svimmelhed, hurtig eller uregelmæssig hjerterytme og søvnløshed, især for gravide mødre og børn. Hvad mere er, vil senna gør du nødt til at gå på toilettet en masse, så det er let at forårsage løs afføring, mavekramper og diarré. Men dette ikke brænde fedt og din vægt vil vende tilbage så snart virkningerne af sennep pass.

Der er også nogle bivirkninger af naturlige te. For eksempel er nogle af dem som sort te og oolong te indeholder en høj dosis af koffein, der kan reducere kvaliteten af ​​søvn. Og nogle mennesker kan lide at tilføje sukker når man drikker te, som kan også tilføje kalorier og fedt. Men disse bivirkninger er ikke alvorlige.

Bedste kinesiske slankende te

Nu tror jeg, det er klart, at du skal opgive de blandede te og vælg de naturlige. Og hvis du kan finde en rigtige slags naturlige kinesiske te for dig og gøre en sund plan for at drikke det, vil du blive overrasket over effekten. Men du kan finde det er svært at vælge fra så mange former for kinesiske te og ikke har nogen idé om at drikke planen.

No comments:

Post a Comment